Kalaset var jättemysigt, tyvär hade Jonatan redan fått en sånn trumma som var min & mammas present, så jag gav kvittot till Emma så hon kunde byta den :) Drack kaffe & pratade massa med tjejerna, sen åkte alla så var det bara jag, Sandra, Emma & Jonatan kvar :) hjälpte Sandra med körkortsfrågor på datorn sen åkte jag hem till Linn där tjejerna var, det var jag, Charlotte, Linn & Wictoria :) gick ner till Maxi så köpte dom got till filmen, jag håller mej till mitt nya liv så det blev ett äpple för min del :) Wictoria gick hem för hon skulle upp & jobba :( Sen kom Moyo & Daniel med en film åt oss, "The strangers", creepy film alltså :O fy, ska aldrig åka till en öde stuga med min pojkvän kan jag säga.. Sen pratade vi massa sen körde jag hem Charlotte & sen vidare hem till Örebro & somnade rätt snabbt :) Nu ska jag ut & gå en sväng, sen har jag tusen saker att göra för på lördag åker jag & brorsan till Alanya, Turkiet :) måste färga håret, fixa löshåret då jag inte tänker ha det limmat i 38 graders värme, poolvatten & havsvatten, det får bli clips :) Sen måste jag sy klart mitt projekt som ska med mej på resan. Wictoria tog kort igår, så jag snodde dom av henne ( a ) here we go !Jag är stolt över mej själv :DFilmen.

Har precis kommit hem, har lagt några brev på lådan & så :) ska sminka mej nu & platta håret. Duschen & föningen fixade jag innan jag drog ut. Idag ska jag på Jonatans 1års kalas :D han fyllde igår sådå var släkten där & idag är det vi vänner som ska fira honom. Tänk att han redan är ett år, det känns som det var igår jag höll honom för första gången :) Kalaset är såklart hemma hos hans mamma Emma, ska bli jätteskoj :) efter det ska jag åka till Kumla & mysa med tjejerna hemma hos Linn. Nej nu ska jag kila :) puss!

 Alltså jag älskar den här killen !Har ny design, igen :P haha tröttnar ju så himla fort ( a ) .. Men den här får funka ett tag, har ju äntligen fixat den satans headern. Jaja, idag då? Började med en power walk i förmiddags, sen frukost & dusch. Satte mej vid symaskinen rätt snabbt & fixa lite med mitt hemliga projekt :P Sen målade jag naglarna, kunde inte bestämma mej om jag skulle ha fransk manikyr eller bubbelgumsrosa, så det fick bli en blandning haha :P funkade ju faktiskt, kul att prova något annat. Sen blev det en kvällspromenad ikväll igen, gick till apoteket & köpte lite grejer. Har faktiskt vart lite flitig med kameran idag, så här kommer min dag i bilder :)
Mums med mammas mat idag, köttfärslimpa ( y ) sen mina två laster, cigg & caffelatte ( n )

 

Har ni någon aning om vad det ska bli :P