Efter en grötfrukost i vanlig ordning, drar jag till gymmet en sväng! Sen ska jag träffa Karin för lite kvalitetstid, sen jobba! Har ett stort sällskap bokat ikväll så önska mej lycka till. Puss!Snyggt från Weheartit!


 Den 14onde oktober åker jag & Erik till Turkiet, Side, för en veckas efterlängtad semester! Vi bokade för några dagar sen & jag längtar sjukt mycket! Ska bli så himla skönt att komma bort ett tag, kommer bli så mysigt! Bara han & jag :) Har läst massa om Side, det verkar verkligen vara ett perfekt resmål för par & familjer.. Vi är inte ute efter en festresa så det kommer bli underbart med lugn & ro! Jag var jättenegativ mot just Turkiet förut, har vart i både Marmaris & Alanya, men Side verkar vara raka motsattsen! Där finns tex Turkiets vakcraste sandstränder & det är en liten stad, inte så "turistigt".Side ligger på en halvöHotellet! Sun City apartment


Slänger upp några bilder från i tisdags då jag, Erik & Liam var i Ånnaboda :) Smart idé när det är storm ute? Men men mysigt var det :)