Har vart dålig på att uppdatera & har fått påtryckningar hemifrån så det är väll lika bra att ladda upp lite bilder från tiden som gått ☺ kan kortfattat säga att vi har badat, solat, sökt jobb, kollat lägenheter då vi känner att den vi bor i nu inte riktigt är vår grej, vi flyttade till bondi för 1,5 vecka sedan. Sen har vi haft avskedsmiddag med 601, våra kanadensiska vänner från hostelet 😕 Dom drog vidare till Melbourne så vi körde en riktig utgång förra lördagen & all in med tacos i måndags. Kommer sakna dom två killarna sjukt mycket 😟 Men här kommer bilderna! 

Igår var vi på beachwalk med hostelet ☺ Gick från Cogee beach till Bondi beach, ca 7 km med fantastisk utsikt! Var blown away hela tiden, hoppas aldrig jag vänjer mej  med hur vackert det är här. Vi passerade fem stränder under turen. 

Hej! Igår tog vi färjan till ett område utanför Sydney som heter Manly. Fantastiskt mysigt ställe som är mer laid back än storstaden Sydney. Låg på Manly beach i flera timmar & kollade på surfcamp & åt frukt. Låter bilderna tala för sig själv ☺ Bilden på dom röda rören föreställer ett "provrum" I en butik vi var i haha, väldigt fancy 😁 Fick en fin solnedgång på vägen hemåt 😍 & franska flaggan hängde fortfarande på bron & kransarna var också för att hedra Paris.