Hallå! Nu ligger jag i hotellsängen här i Queenstown. Älskar att vi bokade två nätter på hotell! Igår när vi kom hit studsade vi runt & var hysteriska över att det var så rent, nya handdukar osv :) På kvällen blev det fest, sjukt roligt! Först åt vi middag på Red rock med alla från bussen sen gick vi till hotellet & drack innan vi joinade dom andra för pubrunda. Jag & Mary Leigh fastnade dock på ett ställe som hette Vinnies men det var så kul!

På vägen till Queenstown stannade vi på Puzzle World, ett upplevelsehus med labyrinter & massa pussel :) Satt & försökte lösa olika saker i någon timme innan vi åkte vidare.


Sen stannade vi på en fruktmarknad, så dyrt! En avocado kostade liksom $8, drygt 45:-. Men det blev fina bilder ;)


Utsikt! 


Sen stannade vi vid Nya Zeelands största bungy jump anläggning. Jag fick seriöst ont i magen av att titta på folk som hoppade haha, då var bron "bara: 43 meter & många åkte med transfer till ett annat hopp på 145 ( !!!! ) meter! Några i gruppen gjorde det & sa att det var helt sjukt bra, men sånt är verkligen inte min grej så jag är en stolt chicken :) En sa att hon aldrig, aldrig skulle göra om det heller haha :) Det var en kille som hade sitt pass i fickan när han hoppade, så det försvann i floden.. Ångest! 


När vi kom fram till hotellet blev det att ligga i dubbelsängen & käka chips innan middagen haha :) Mys!


Så random! Var ju ute & fick helt plötsligt se Nellie som jag träffade på Fraser Island för snart 2 månader sen :D & ännu sjukare är att hon är kompis med Mary Leigh som jag hänger med nu!


& idag blev det en riktig bakisdag med burgare till frukost från Ferg Burger som är legendariskt här i Queenstown. Brukar inte bli imponerad men den här burgaren var faktiskt riktigt bra! Sen gick vi till Cookie bar & kollade :) Jättegullig ställe. 
Kommentera

Publiceras ej