Måste tipsa om en riktigt bra film jag & Erik såg igår, "The shelter" ! Riktigt bra & oräck, hoppade till flera gånger & höll för ögonen haha :'D Det märktes att det är samma producent som gjorde "The ring".. Så om ni vill se en psykologisk men samtidigt lite övernaturlig film så se den! & Jonathan Rhys Meyers, snygging alltså! Det funkar ju fortfarande inte att lägga in klipp så ni får nöja er med en länk :)

Länk här!


Nej men hejdå mina kära vänner då .. ?? Riktigt konstigt tycker jag .. Tydligen var man inte lika viktig som man trodde ;) Men men, skit samma ärligt talat! Jag har den person som betyder mest i hela världen här hos mej, bara löljligt när folk säger "du är en av mina bästa vänner!" men sen när det väl gäller, nee då är det inte lika viktigt. Aja, jag ska åka, flytta, försvinna härifrån & det ska bli så jävla skönt på ett vis, samtidigt som jag kommer sakna Erik något fruktansvärt. Han är verkligen mitt livs kärlek! Men nu ska jag fixa mej innan jag ska upp till Arbetsförmedligen & fixa lite, imorn börjar äventyret!

Bild från Åre :)


Kom precis hem igen från pappa, ska börja med sminket tänkte jag, innan alla kommer! Vi har sagt 19.00 så det börjar ju bli dags. Var jättetrevligt hos pappa iallafall. Men nu har jag inte tid för det här längre, ikväll blir det ju som sagt utgång med alla mina kära, först Mollys för en drink & sen vidare mot Strömpis! Puss.


Afrojack feat Eva Simons- Take over control


Dålig bild men den här klänningen ska jag ha ikväll :)