Som rubriker säger, känns lite stenålder här, min i-phone kraschade för ett tag sen, min älskade sony ericson med 12.1 megapixel kamera kraschade häromdagen, så jag är nu fast med en hederlig samsung med knappar! Därav min brist på bilder i bloggen.. Måste styra upp en ny i-phone asap. Eller kanske ladda upp min digitalkamera så länge? Jaja, blir nog bra, finns värre saker att klura på. Sitter iallafall i soffan, har ätit lite löksoppa såhär på kvällskvisten, för gott! & just det, min lashtoniic kom idag, ska prova den ikväll & leta fram någon gammal kamera någonstans så jag har före & efterbilder :) Men nu ska jag kila vidare, ha det så bra så länge. Puss!
 
Juli -12
 
Har intagit sängen här hos mamma, läser bloggar & bara njuter av lugnet. Ikväll ska jag på bio med bror, vi ska se den nya Resident evil filmen, som jag har längtat! Älskar den sortens filmer, tjejigt va ;) Funderar på vad jag ska önska mej i 25års present, fyller ju om mindre än 2 veckor & folk har börjat fråga vad jag vill ha.. Känns så tråkigt att säga pengar, presentkort osv så ska försöka komma på något som är mer personligt & minnesvärt. Nu måste jag hoppa in i duschen sen göra mej iordning inför bion :) Puss!
 
Mysdag med tjejerna på stan idag! Fick med mej lite hem, linnen från Carlings &  äntligen en ny bikini som jag fyndade på Lindexs rea!
 
!