Häromdagen åkte jag, Ylva & Josh till en wildlife park utanför Sydney, i Black town. Gosade med koalor & kängurus ☺ Gillade att många av djuren gick lösa så man kunde klappa på dom.  Mina favoriter var minipingvinerna,  dingohundarna & såklart koalorna, kolla bara vilken skön sovstil! Dom sover typ 18 timmar per dag, skulle lätt kunna vara en koala. Sen tog vi tåget in till city & jag tog med rookiesarna på citytur, gick den vi gick med vårt hostel första veckan vi kom hit ☺ Sen tog vi tåget till Cronulla & köpte pizza (DEN pizzan som jag & Johanna åt där sist, så sjukt god! Har tänkt att åka dom 5 milen till Cronulla bara för att äta den igen haha) & gick på utomhus bio i en park, dom visade "Hitta nemo" på storbildsskärm ☺ Jättemysigt tills det började spöregna då tog vi tåget hem & somnade på en sekund haha ☺ Vissa av bilderna är dålig kvalité eftersom jag zoomade en del. Tog såklart den obligatoriska "kängru-i-bakgrunden-selfien" 😁

Sitter på flygplatsen i Kuala lumpur, inte fan känns det som det var 11 dagar sedan jag satt här, snarare en månad. Kanske för att det har hänt så mycket i Sydney under tiden jag har vart borta.. Vänner hemifrån har kommit & jag är så glad att äntligen träffa dom! Har vart så skumt att dom är där men inte jag 😅 Ska göra ett längre inlägg om Thailandsresan under bästa vecka,  har verkligen noll energi.. Magen krånglar fortfarande så är inte superpigg 😕 Hoppas jag somnar på planet så fort vi lyfter & vaknar i Sydney.
 Kommer aldrig ske men reser ju på natten denna gång så vore skönt att inte bli för jetlagad! Avslutade vår tid i Ao nang jättebra iallafall, gjorde helrenovering genom klippning,  färgning av utväxt, bytte färg på mina akryllnaglar till jätterosa & 30 minuters aloe vera massage för drygt 400 svensk kronor (!!) Blev jättenöjd med färgningen, en riktigt täckande svart lite kall ton. Just det, när vi checkade ut från hotellet satt den här söta apan där & käkade banan ☺ Nu ska jag försöka kolla runt lite på flygplatsen så man får röra lite på benen innan 8 timmars flyg.  Hörs!

Ska precis checka ut men måste bara slänga in några bilder lite fort! Imorse tog jag, Sara & Collin första bästa longtail båt ut till Railey beach & Phrangnang cave.  Alltså det var det vackraste jag sett i hela mitt liv. Måste gå nu men uppdaterar mer senare ❤ Ska njuta av dom sista timmarna i Thailand innan det blir hem till Aussie.